A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Рогатинської міської ради

Інформаційно-методичний супровід

Вебінар «Медіаосвіта в контексті викликів війни»

14 березня 2023 року о 15-00 Івано-Франківським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти проводиться онлайн вебінар з медіаграмотності «Медіаосвіта в контексті викликів війни».

14:36 09.03.2023

ПРОГРАМА «ZOOM» РОЗШИРЮЄ ДОСТУП ДЛЯ ОСВІТЯН

МОН інформує про можливість педагогічних, науково-педагогічних та наукових працівників закладів загальної середньої освіти, професійної (професійно-технічної) освіти, фахової передвищої та вищої освіти отримати ліцензію Zoom Meetings for Education з розширеним доступом Large Meeting. Для цього необхідно скористатися формою запиту, яка передбачає отримання інформації про вже наявного адміністратора у вашому закладі освіти, а також можливість подати заявку особисто від викладача, якщо заклад ще не долучився до програми.

10:32 08.03.2023

Чатбот “Спільно для вчителів”

«Спільно для вчителів» – проєкт допомоги вчителям з підтримки ментального здоров’я та сприяння у подоланні труднощів під час війни. Проєкт реалізується за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні в рамках ініціативи «Спільно до навчання».

09:43 28.12.2022

Методичні рекомендації щодо здійснення освітньої діяльності з питань дошкільної освіти на період дії правового режиму воєнного стану

Методичні рекомендації щодо здійснення освітньої діяльності з питань дошкільної освіти на період дії правового режиму воєнного стану

22:44 01.11.2022

Вхід для адміністратора