A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Рогатинської міської ради

Новини

Учитель року - 2024

Наказ від 07.06.2023 року № 705 "Про проведення всеукраїнського конкурсу "Учитель року – 2024". Наказ визначає номінацію конкурсу та затверджує склад центрального оргкомітету та журі другого туру.

13:35 11.08.2023

Подяка за співпрацю

Центром професійного розвитку педагогічних працівників 4 квітня 2023 року проведено круглий стіл «Військово-патріотичне виховання учнівської молоді в закладах освіти Рогатинської міської ради». На виконання методичних рекомендацій засідання, за сприянням голови Рогатинської районної спілки офіцерів України Івана Верешко, Рогатинський ліцей «Рогатинська гімназія імені Володимира Великого», Рогатинський ліцей імені Братів Рогатинців, Рогатинський ліцей №1, Княгиницький ліцей та Верхньолипицький ліцей  отримали поповнення матеріально-технічної бази для проведення уроків «Захист України».

16:25 25.04.2023

Посібник про сучасні підходи і технології Нової української школи

Концепція Нової української школи передбачає оновлення змісту освіти й спрямована на формування компетентностей, вміння здобувати і застосовувати знання у нових навчальних та життєвих ситуаціях, реалізацію принципів, зорієнтованих на розкриття особистісних можливостей та інтересів учнів з метою формування успішної, цілеспрямованої, самостійної, мобільної особистості. Усе це передбачає впровадження в освітній процес нових підходів до навчання.

11:14 01.03.2023

Проведення заходу "Краший гендерночутливий STEM-урок"

З метою популяризації ідей STEM-освіти, виявлення і підтримки талановитих педагогічних працівників, створення бази даних розробок інтегрованих уроків/заходів та заохочення педагогів застосовувати STEM-технології під час навчання учнівської молоді проводиться захід з конкурсним відбором «Кращий ґендерночутливий STEM-урок».

08:25 10.01.2023

Вхід для адміністратора