A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Рогатинської міської ради

Проведення заходу "Краший гендерночутливий STEM-урок"

Дата: 10.01.2023 08:25
Кількість переглядів: 39

З метою популяризації ідей STEM-освіти, виявлення і підтримки талановитих педагогічних працівників, створення бази даних розробок інтегрованих уроків/заходів та заохочення педагогів застосовувати STEM-технології під час навчання учнівської молоді проводиться захід з конкурсним відбором «Кращий ґендерночутливий STEM-урок».

До участі у події запрошуються педагогічні працівники закладів загальної середньої, позашкільної, спеціалізованої, професійної (професійно-технічної) освіти всіх форм власності. Учасникам необхідно до 20 січня 2023 року подати індивідуальну або групову (не більше 3-х осіб) заявку на сайті: https://stemlessons.info/ . Участь у заході безоплатна.

Просимо поінформувати заклади освіти області щодо проведення заходу «Кращий ґендерночутливий STEM-урок» та сприяти участі педагогів у ньому. Ознайомитися з умовами заходу та отримати додаткову інформацію можна на сайті https://stem-lessons.info/ .

Захід організовується і проводиться ГО «Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» у партнерстві з компанією «Mondelēz International» за підтримки ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти»


« повернутися

Вхід для адміністратора