A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Рогатинської міської ради

ВАЖЛИВІ ІНТЕРНЕТ-РЕСУРСИ ДЛЯ ВЧИТЕЛЯ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ

Дата: 09.12.2022 11:47
Кількість переглядів: 106

 British Council – містить  велику кількість найновіших публікацій із актуальної тематики. У нагоді стануть потужні ресурси для вчителів початкової, середньої та старшої школи для усіх рівнів. Можливість скористатися  матеріалами про важливі події, вебінари, конференції, семінари робить учителя обізнаним із найновішими світовими тенденціями у викладанні англійської мови. А тренувальні курси з різної тематики для вчителів та здобувачів освіти додадуть практичних навичок у поглибленому опануванні мовних та мовленнєвих умінь.

 

 Express Publishing  в Україні з 1988, метою якого є підвищення рівнів викладання англійської мови через випуск інноваційних матеріалів для вчителя: широкий спектр підручників, граматичних посібників, матеріалів щодо успішної підготовки до іспитів. Пропонує понад 3500 назв корисної літератури та має партнерську співпрацю по всьому світу.  Express Publishing створює сучасний контент, що систематично апробовується в пілотних освітніх закладах і слугує розвитку інтелектуальних здібностей здобувачів освіти. Автентичні завдання сучасного рівня мотивують до вивчення іноземної мови. А завдання на розвиток критичного мислення збільшують уміння учасників освітнього процесу вирішувати проблемні питання. 

 

 Goethe-Institut в Україні– це культурний інститут Федеративної Республіки Німеччина, який діє в усьому світі. Він сприяє знанню німецької мови за кордоном і підтримує міжнародну культурну співпрацю. Goethe-Institut поширює розгорнуті уявлення про Німеччину, інформуючи про культурне, суспільне і політичне життя в цій країні. У рамках популяризації німецької мови в Україні він пропонує семінари й різноманітні послуги для українських вчителів німецької мови.

 

 Linguist – інформаційний портал для вчителів іноземних мов, на якому вчителеві легко знайти свіжі ідеї для діяльності на уроці. Видавництво пропонує безкоштовні ресурси для вивчення лексики, граматики. Корисні матеріали для підготовки до екзамену допоможуть у складанні ЗНО. Відео- уроки, словники, країнознавчі матеріали формують  соціокультурну  особистість, готову до діалогу з носіями мови. Тексти інформативні, цікаві,написані гарною англійською мовою, що ідеально відшліфована під рівень учнів.

 

 Pearson – Dinternal Education – невелика компанія, заснована Самюелем Пірсоном у 1844 році у місті Йоркшир (Англія), стала відомою у світі міжнародною освітньою групою з представництвами у 70 країнах світу і штатом з 35 000 співробітників. Її досвід і унікальні пропозиції — результат успішної співпраці з освітянами, академічною спільнотою, учнями та студентами. Продукти та послуги компанії “Пірсон” — підручники та посібники, комп’ютерні програми, оцінювання навчальних досягнень та сертифікація освітян, користуються широким попитом. Місія компанії — покращити життя людей завдяки якісній освіті.

 

 Macmillan Education – компанія, створена  братами Даніелем та Олександром Макмілланами у 1843 році. Вона є відомою у світі видавничою організацією, яка впродовж 175 років і надалі популяризує вивчення іноземних мов, продовжуючи просвітницьку діяльність братів і сфокусована на впровадження інновацій та прогресивних ідей серед вчителів та здобувачів освіти. До їх послуг широкий спектр матеріалів для діяльності з учнями початкової, середньої, старшої школи. На особливу увагу заслуговують розробки уроків, тренувальні вправи за рівнями, віком, мовними уміннями . Знайомство із статтями на різну тематику надасть педагогу можливість особистого зростання та фахову підтримку.


« повернутися

Вхід для адміністратора