A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Рогатинської міської ради

Радіодиктант “Дороги України”

Дата: 30.10.2023 15:00
Кількість переглядів: 12

Пишемо разом, аби відчути єднання!

#радіодиктант2023 #UAразом

«Дороги України – переплутані нитки любові, подекуди перерубані, але знову зв’язані у вузол, аби бути ще міцнішими. Немає нічого красивішого, ніж їхати крізь усю країну і вбирати її поглядом…»

Щороку в День української писемності та мови українці в різних куточках країни та світу пишуть радіодиктант національної єдності. Цьогоріч дата написання диктанту змінилася. Так, 22 роки поспіль він відбувався 9 листопада, а з переходом церкви на новий календар дата, до якої був приурочений День української писемності та мови, змістилася на 27 жовтня. Відповідно перенесли й дату написання радіодиктанту.

До написання радіодиктанту національної єдності-2023 «Дороги України» у День української писемності та мови традиційно долучився колектив Центру професійного розвитку педагогічних працівників у День української писемності та мови.

Нікому не вдалося знищити нашу мову і нікому не вдасться! Українська мова жива, розвивається та збагачується! І основне – має безпрецедентну підтримку за всі роки новітньої історії незалежності. З рідною мовою тримаємо стрій і наближаємо Перемогу!


« повернутися

Вхід для адміністратора