A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Рогатинської міської ради

Тренінг за підтримки благодійного фонду "Рідні" та дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в рамках проєкту "Посилення спроможності громад задля благополуччя дітей"

Дата: 21.11.2023 11:13
Кількість переглядів: 11

Зростаємо професійно!

16 листопада 2023 року, в м. Івано-Франківську відбулося навчання для практичних психологів та соціальних педагогів Рогатинської громади. Тренінг проходив за підтримки благодійного фонду "Рідні" та дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в рамках проєкту "Посилення спроможності громад задля благополуччя дітей".

В ході заходу фахівці опановували авторську методику психологині Вікторії Назаревич "Терапевтичний їжачок" з метою подальшого застосування у роботі з дітьми, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Педагоги працювали з образами Їжачка (символом незламності, стресостійкості), вчилися ігровим вправам, які сприятимуть діткам у подоланні труднощів, формуватимуть у них життєстійкість, плекатимуть силу та міць.

Навчання проводили досвідчені психологині БФ "Рідні" Іванна Гриців та Леся Гоголь. В теплій та позитивній атмосфері вони ділилися власними професійними знаннями та досвідом.

Велика вдячність організаторам за змістовний, цікавий, насичений день, нові знання, теплу та позитивну атмосферу.

#Ridni

#бфрідні

 


« повернутися

Вхід для адміністратора