A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Рогатинської міської ради

Освітній інтенсив «Здоров’язбережувальні технології в освітньому середовищі»

Дата: 23.02.2024 14:45
Кількість переглядів: 11

Цікаво, потрібно, креативно …Так оцінили освітній інтенсив учасники заходу «Здоров’язбережувальні технології в освітньому середовищі», який організований Центром 20 лютого 2024 року, для вчителів 1-х класів.

Учасники зустрічі обмінювалися досвідом впровадження методів та технологій формування здоров’язбережувальної компетентності учнів у закладах освіти громади. Світлана Багрій, директор ЦПРПП, виступила з питанням «Формування здоров’язбережувальної компетентності учнів на основі оволодіння ними практичних навичок здорового способу життя в сучасному освітньому середовищі». Оксана Романів, психолог Центру, провела психологічну хвилинку за методикою «Терапевтичний їжачок» та емоційно налаштувала учасників на активну роботу.

Своїм практичним досвідом поділилися:

- Віра Лизак, вихователь структурного підрозділу Жовчівської початкової школи («Традиційні та нетрадиційні методи оздоровчої роботи з дітьми»);

- Оксана Олійник, вчитель початкових класів Потіцької початкової школи («Нейробіка - невід’ємний складник когнітивного розвитку молодших школярів»);

- Лілія Галушка, вчитель-логопед Рогатинського ліцею №1 («Використання артикуляційної гімнастики як засіб правильної звуковимови дітей на навчальних заняттях у початкових класах»).

Дякуємо всім учасникам зустрічі за роботу.

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора