A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Рогатинської міської ради

Майстер-клас для вчителів 3-х класів «Техніки роботи з текстом в контексті розвитку читацької грамотності та читацької компетентності».

Дата: 04.04.2024 21:24
Кількість переглядів: 4

4 квітня 2024 р. в Центрі професійного розвитку педагогічних працівників відбувся  майстер-клас для вчителів 3-х класів «Техніки роботи з текстом в контексті розвитку читацької грамотності та читацької компетентності».

Світлана Багрій, директор Центру,  виступила з питанням « Інноваційні методи та прийоми формування читацьких компетентностей учнів початкової школи». Зокрема, говорила про актуальні виклики формування читацької компетентності в сучасних учнів початкових класів. А також про нові техніки та прийоми в методиці літературного читання молодших школярів.

Оксана Романів, психолог Центру, провела психологічну хвилинку та емоційно налаштувала учасників на активну роботу,  проговорила про можливості  використання казкотерапії у роботі з дітьми,  також  педагоги  пробували себе у складанні казки що є дієвим  способом  профілактики професійного вигорання.

Наталя Блага, вчитель Рогатинського ліцею №1 провела майстер - клас «Ефективні методи роботи з текстом: 7 технік для початкових класів» та поділилася своїм досвідом роботи у творчій майстерні вчителів початкових класів та розробці навчально-методичного посібника «Цифрові технології в інтегрованому курсі «Я досліджую світ», а також участю у розробці мобільного застосунку   «Вивчаю — не чекаю». Це інтерактивна гра для учнів 1–4-х класів, покликана урізноманітнити уроки та стати додатковим джерелом отримання знань. За допомогою застосунку діти вивчають шкільний матеріал, переглядаючи пізнавальні освітні відеоуроки з математики та української мови.

Зустріч пройшла насичено,  позитивно та максимально ефективно!

Дякуємо усім за активність і бажання навчатися!

ВІДЕО

 



« повернутися

Вхід для адміністратора