A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Рогатинської міської ради

Події

Освітній онлайн інтенсив для вчителів фізичної культури «Виконання інструктивно-методичних рекомендацій у 2023-2024 н.р.»

16 травня 2024 року директором ЦПРПП, Світланою БАГРІЙ, проведено освітній онлайн інтенсив для вчителів фізичної культури «Виконання інструктивно-методичних рекомендацій у 2023-2024 н.р.». Під час зустрічі розглянуто питання оцінювання учнів та заповнення свідоцтв досягнень, зокрема контроль групи результатів.

10:42 20.05.2024

Єдиний урок для учнів 9-х класів закладів освіти Рогатинської громади «Кібербезпека в мережі Інтернет та протидія шахрайству»

Центром професійного розвитку педагогічних працівників організовано єдиний урок для учнів 9-х класів закладів освіти Рогатинської громади «Кібербезпека в мережі Інтернет та протидія шахрайству». Назарій КЛЮФІНСЬКИЙ, старший інспектор відділу протидії кіберзлочинам в Івано-Франківській області Департаменту кіберполіції України, капітан поліції, надзвичайно цікаво та пізнавально виклав інформацію про безпеку в мережі Інтернет.

10:39 20.05.2024

Освітній інтенсив для заступників директорів з навчально-виховної роботи «Завершення 2023-2024 навчального року»

16 травня 2024 року у ЦПРПП відбувся освітній інтенсив для заступників директорів з навчально-виховної роботи «Завершення 2023-2024 навчального року». Директор Центру, Світлана БАГРІЙ, проаналізувала такі основні питання:

10:37 20.05.2024

Онлайн консультування з фахівцями психологічної служби закладів освіти «Створення єдиної статистичної звітності в комп’ютерній програмі «Автоматизована інформаційна система «Я-психолог»

9 травня психологом-консультантом Центру, Оксаною Романів, проведено онлайн консультування з фахівцями психологічної служби закладів освіти «Створення єдиної статистичної звітності в комп’ютерній програмі «Автоматизована інформаційна система «Я-психолог». Учасники зустрічі  мали можливість обговорити особливості формування аналітичної довідки.

17:07 09.05.2024

Нарада керівників закладів освіти

Завершення навчального року для закладів освіти – це відповідальний період систематизації та підбиття підсумків усього зробленого за рік.

17:10 08.05.2024

Освітній інтенсив з вчителями мистецтва «Інтегрований курс мистецтва в закладі освіти: від рекомендацій до практики реалізації»

Сьогодні, 25 квітня, в Центрі професійного розвитку педагогічних працівників відбувся освітній інтенсив з вчителями мистецтва. Педагоги працювали над важливою темою «Інтегрований курс мистецтва в закладі освіти: від рекомендацій до практики реалізації». Світлана Багрій, директор Центру обговорила з колегами виконання Державного стандарту базової освіти, особливості оцінювання інтегрованого курсу та реалізації діяльнісного і компетентнісного підходів. Оксана Романів, психолог Центру провела вправу представлення «Мій логотип» та емоційно налаштувала фахівців на активну роботу. Своїм досвідом роботи поділилися: вчителька музичного мистецтва Верхньолипицького ліцею – Світлана Зелеська, вчителька образотворчого мистецтва Рогатинського ліцею №1 – Наталя Рошкевич, вчитель музичного мистецтва Рогатинського ліцею «Гімназія імені Володимира Великого» - Ярема Зварчук. Захід пройшов інформативно, цікаво та доступно.

16:23 25.04.2024

Ресурсна зустріч практичних психологів та соціальних педагогів громади.

Ментальне здоров'я та наповнення власного ресурсу є важливим компонентом сучасного освітнього просторі.24 квітня на базі Центру професійного розвитку відбулась ресурсна зустріч практичних психологів та соціальних педагогів громади. Психолог –консультант Центру Оксана Романів ознайомила присутніх з сучасними технологіями психологічної допомоги, підтримки їхнього емоційного стану, запобігання професійному та емоційному вигоранню. Практичні психологи та соціальні педагоги мали можливість пропрацювати цікаві вправи запропоновані фахівцями психологічної служби Ргатинського ліцею імені Братів Рогатинців Надією Кислінською та Антоніною Почапською. Зустріч пройшла цікаво, насичено, ефективно та додала натхнення у роботі!

10:49 24.04.2024

Презентація навчальної програми гуртка пластового напряму «Пласт – український скаутинг. Юнацтво»

23 квітня у Центрі професійного розвитку педагогічних працівників відбулась презентація навчальної програми гуртка пластового напряму «Пласт – український скаутинг. Юнацтво». Представив програму автор, Ярема Зварчук, заступник директора з виховної роботи Рогатинського ліцею «Гімназія імені Володимира Великого». Присутні керівники гуртків пластового напряму закладів освіти обговорили представлену програму, яку схвалено для використання  в освітньому процесі  Міністерством освіти і науки України та «Інститутом модернізації змісту освіти». Центр сприятиме освітнім закладам громади щодо практичного використання даної навчальної програми.

21:36 23.04.2024

Освітній  інтенсив для вчителів інформатики на тему «Кібербезпека в мережі  «Інтернет»  та протидія шахрайствам»

18.04.2024 ЦПРПП було проведено освітній  інтенсив для вчителів інформатики на тему «Кібербезпека в мережі  «Інтернет»  та протидія шахрайствам». Для педагогів була організована надзвичайно цікава зустріч із старшим інспектором відділу протидії кіберзлочинам в Івано-Франківській області  Департаменту кіберполіції  Національної поліції України, капітаном поліції Клюфінським Назаром Ярославовичем, який  розказав про проєкт «БРАМА»,  реалізований на покращення медіаграмотності українців у протидії дезінформації та незаконному контенту в інформаційному просторі, про основні вимоги інформаційної гігієни в кіберпросторі та налаштування функцій безпеки в соціальних мережах, про протидію основним видам онлайн-шахрайства в мережі «Інтернт» та шляхи їх уникнення. Директор ЦПРПП Багрій Світлана Василівна розповіла про виконання інструктивно-методичних рекомендацій щодо викладання інформатичної освітньої галузі. Учитель інформатики Рогатинського ліцею №1 Рижан Оксана Михайлівна ознайомила присутніх з принципом  роботи  електронних  журналів  та щоденників.

16:29 18.04.2024

Вхід для адміністратора